Groot Formaat Printen

Uw bedrijf, organisatie, merk, dienst, product, idee of acties onder de aandacht brengen? Ei-design print uw binnen- en buitenreclame. In alle gewenste vormen en maten op een uitgebreid assortiment; folie, vinyl, papier, magneetbord, canvas, behang, textiel, zeil- en meshdoek.

Stickers

Ei-design print, snijdt en monteert uw signing op maat geheel naar uw wensen, in overeenstemming met de huisstijl. Stickers in full-color of zwart-wit voor tijdelijke of voor langdurige oplossingen. Duurzaam, met een lange kleurechtheid en UV-bescherming. Voor grote en kleine oplages bent u bij ei-design aan het juiste adres.

Visuele Reclame

Uw festival, beurs, tentoonstelling of tijdelijke actie onder de aandacht brengen? Ei-design print raam-, wand-, vloer-, muur- en interieurdecoratie. Zoals vlaggen, banners, zeildoeken, posters en magneetborden. Toepasbaar in de openlucht of in bedrijfsruimtes, entrees, showrooms, popup shops, werkruimtes en kantoren.

Maatwerk

Printmedia hecht op vrijwel alle gladde, schone en vetvrije ondergronden. Hierdoor zijn de mogelijke toepassingen eindeloos. Ei-design is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van visuele communicatie. Bent u op zoek naar een niet-alledaagse oplossing? Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ei-design denkt graag met u mee.