Ontwerp Logo

In één oogopslag laten zien waar u voor staat? Ei-design ontwerpt uw nieuwe logo of verzorgt de restyle van uw bestaande logo, volgens uw wensen. Ei-design voert met u uitgebreide gesprekken om uw bedrijfsidentiteit en drijfveren helder te krijgen, zodat ze in een logo weerspiegeld kunnen worden.

Websites

Uw bedrijf of merk herkenbaar in beeld? De website die ei-design voor u ontwerpt zorgt ervoor dat u gemakkelijk gevonden kunt worden op internet. Met een duidelijke vormgeving en een overzichtelijke indeling. Ook voor advies over stramien keuze, domeinnaam registratie, structuur en content van uw website kunt u bij ei-design terecht.

Drukwerk

Een complete huisstijl waarin alle onderdelen van uw bedrijf, tot en met de website, een visuele eenheid vormen naar uw (potentiële) klant toe. Dat kunt u ook met behulp van ei-design. Denk bijvoorbeeld aan enveloppen, visitekaartjes, flyers enz. Ei-design ontwerpt, voert uit en levert alle benodigde materialen.

Maatwerk

Ei-design ontwerpt en levert bedrukking op promotionele producten en relatiegeschenken. Verzorgt traffic, orderbegeleiding, drukklaar maken en vectoriseren van uw logo. Past de opmaak en het kleurprofiel van uw advertenties aan in overeenstemming met de aanleverspecificaties van de media en voert een uitgebreide bestandscontrole uit.