• Roland VS-540i printer.

  • ECO-SOL MAX2 inkt; hoogstaand, duurzaam en volledig nikkelvrij.

  • Summa Gerber snijplotter met tangentiaal gestuurde snijkop.

  • De transferpers om teksten logo’s of afbeeldingen op textiel te persen.

Geavanceerde Machines

Ei-design werkt met de veelzijdige Roland VS-540i printer die beschikt over de laatste printkop technologie. De printer is geconfigureerd met een specifiek kleurpalet; standaard CMYK + licht cyaan, licht magenta, grijs en wit voor een zeer breed kleurbereik en haarscherpe beelden. Met deze configuratie kan ook op zwarte en transparante media geprint worden zonder verlies van scherpte en kleur. De gebruikte inkt, ECO-SOL MAX2, is hoogstaand, duurzaam en volledig nikkelvrij.

Met de Summa Gerber snijplotter die is uitgerust met een tangentiaal gestuurde snijkop en OPOS positioneer systeem, kan ei-design zeer nauwkeurig vrijwel alle voorkomende (print)media snijden.

De transferpers draagt uitgesneden materiaal onder hoge, gelijkmatige druk en warmte over op textiel. Tekst, logo’s of afbeeldingen kunnen op verschillende soorten textiel aangebracht worden.

Bekijk projecten die recent door ei-design zijn gerealiseerd. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

  • 3D art impressie; met de hand geschilderd.

  • Gevel decoratie; op ambachtelijk wijze met de hand geschilderd.

  • Reclame bord; op ambachtelijk wijze met de hand geschilderd.

  • Ontwerp, uitvoering en plaatsing reclame bord.

Visuele Communicatie

Ei-design biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van visuele communicatie. Door de producten die ei-design voor u maakt en eventueel ontwerpt wordt uw bedrijf, merk, dienst of product op een professionele manier aan de buitenwereld gepresenteerd.

15 jaar ervaring

Eveline Imminkhuizen is al ruim 15 jaar actief in de wereld van de visuele communicatie. Eerst in loondienst bij Bas Honcoop en vanaf 2005 als zelfstandig ondernemer met ei-design. Bij Bas Honcoop specialiseerde Eveline zich in het vervaardigen van 3D art impressies voor bouwprojecten en het beletteren van reclameborden en voertuigen. Als zelfstandig ondernemer heeft ze zich verder ontwikkeld tot allround signspecialist.